Datum : 1 mei 2024 Einddatum : 1 mei 2024 Meer informatie

Het tijdloze meesterwerk van het klassieke ballet, Het Zwanenmeer, keert terug in 2024.

Herontdek in 2024 de romantiek tussen een prins en een zwanenprinses met uitbundige decors en sprankelende kostuums in deze nieuwste productie.

Dit ballet dompelt je onder in het sprookje van prins Siegfried en prinses Odette. Odette is het slachtoffer geworden van de beroemde betovering van de tovenaar Rothbart: overdag verandert ze in een zwaan en ‘s nachts wordt ze weer een vrouw. Alleen de belofte van eeuwige liefde kan haar van deze betovering bevrijden. Siegfried belooft Odette met haar te trouwen op het bal dat ter ere van hem wordt gegeven. Zullen ze ontsnappen aan de listen van Rothbart en zijn dochter Odile? Zal de prins zijn bruid kunnen redden?

Koop jouw parkeerkaart online!
Geen zin om onnodig lang te wachten bij een betaalautomaat voor of na het event? Koop dan vooraf online je uitrijkaart via onze ParkWebshop.

Kom langs bij onze in house Bar Bistro SAAM!
Geniet van een lunch, diner of coffee to go bij Bar Bistro SAAM, in het complex van MECC Maastricht. Reserveer eenvoudigĀ online jouw tafeltje. Bar Bistro SAAM is geopend op weekdagen van 10:00- 22:00 uur.

Terug naar het overzicht