Datum : 23 april 2024 Einddatum : 25 april 2024 Meer informatie

Sleep Expo Europe

Een nieuwe tentoonstelling en conferentie voor de Europese matras-, beddegoed- en slaaptechnologie industrie zal plaatsvinden op 23-25 april 2024. Sleep Expo Europe is mede gevestigd op het langlopende UTECH Europe-evenement voor de mondiale polyurethaanindustrie en wordt gezamenlijk georganiseerd door Media Fusion LLC en Crain Communications.

“Na het succes van Sleep Expo Middle East in Dubai afgelopen september was er veel belangstelling van bedrijven die op zoek zijn naar een soortgelijk evenement voor de Europese slaap- en beddensector,” aldus Taher Patrawala, managing director van Media Fusion.

Sleep Expo Europe biedt fabrikanten, leveranciers en distributeurs van matrassen, matrasmachines, slaaptechnologie, slaaphulpmiddelen en accessoires het perfecte platform om hun producten en netwerk te demonstreren met potentiële kopers en hun toeleveranciers. Sleep Tech zal machines, opkomende technologieën en innovaties demonstreren, terwijl Sleep Care eindproducten zal presenteren, waaronder matrassen, dekbedden en kussens, bedlakens en meer.

Koop jouw parkeerkaart online!
Geen zin om onnodig lang te wachten bij een betaalautomaat voor of na het event? Koop dan vooraf online je uitrijkaart via onze ParkWebshop.

Kom langs bij onze in house Bar Bistro SAAM!
Geniet van een lunch, diner of coffee to go bij Bar Bistro SAAM, in het complex van MECC Maastricht. Reserveer eenvoudig online jouw tafeltje. Bar Bistro SAAM is geopend op weekdagen van 10:00- 22:00 uur.

Terug naar overzicht