Evenementen rigger

Evenementen rigger

Word jij enthousiast van werken met laser, hoogwerker, staalkabels, motortakels en truss? Ben je een échte aanpakker met technisch inzicht? En ben je op zoek naar een goedbetaalde baan met mooie groeikansen? Lees dan vooral verder…

Wie is Mansveld Expotech?
Wij zijn Mansveld Expotech, onderdeel van Mansveld Techniek, een familiebedrijf waarin ruim 350 specialisten al 60 jaar met trots en passie projecten realiseren in alle disciplines binnen de elektro- en evenemententechniek. Mansveld Expotech adviseert, ontwerpt, verhuurt en installeer alle technische voorzieningen voor de Live communication branche; beurzen, tentoonstellingen, congressen en evenementen. Door de inzet van rigging, licht, beeld, geluid, energie en ICT helpen we onze klanten om nationale en internationale events succesvol te laten zijn.

Wat ga je doen?
Als Evenementen rigger (montagemedewerker) kom je terecht in het hechte team MECC en realiseer je op deze locatie de hangpunten voor verlichting, geluidssystemen, videoschermen, banieren en andere materialen ten behoeve van beurzen, congressen en andere evenementen. En als de gelegenheid er is, help je jouw collega’s bij de elektravoorziening, het maken van truss constructies of het plaatsen van verlichting en av-apparatuur. Een enorm veelzijdige baan dus!

Herken je deze competenties in jezelf?
Voor een succesvolle en duurzame samenwerking moet er uiteraard een goede match kunnen zijn tussen jou, de Mansveld organisatie en team MECC. Daarom vinden wij het belangrijk dat je over een aantal specifieke eigenschappen beschikt. Allereerst ben je integer, flexibel en in staat om in teamverband te werken. Je hebt daarnaast technisch inzicht en bent nauwkeurig. Werken op hoogte vanuit een hoogwerker is helemaal jouw ding. Met onregelmatig werken, overwerk en werk in het weekeinde heb je geen probleem (daar staat een prima beloning tegenover).
Bij voorkeur heb je een afgeronde technische MBO opleiding. Ervaring in een soortgelijke functie, in bezit zijn van het diploma Elementaire hijstechniek in de Entertainment en rijbewijs B zijn een pré. En tenslotte kun je goed communiceren, onder andere in het Nederlands en Engels.

Zie jij jezelf bij ons werken?
Dan is het goed om te weten dat Mansveld Expotech jou onder andere het volgende kan bieden:

  • Een uitdagende functie waarin je je positief kunt onderscheiden door mooie technische projecten te realiseren.
  • In eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar, met perspectief op een vaste aanstelling.
  • Een arbeidsvoorwaardenpakket op basis van de cao Technisch installatiebedrijf, dat past bij de functie, het opleidingsniveau en de ervaring.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen.
  • Een pensioenverzekering bij het Pensioenfonds Metaal & Techniek.
  • Alle tools, waaronder een smartphone van de zaak, die je werk zo makkelijk mogelijk maken
  • Ruime opleidingsmogelijkheden en kansen om jezelf door te ontwikkelen .

En verder?!
Een fijne en nette werkomgeving, waarin je werkt met betrokken en enthousiaste collega’s, die persoonlijke aandacht combineren met professionele dienstverlening en die plezier maken ook belangrijk vinden. De regelmatige feestjes en activiteiten van de personeelsvereniging helpen daarbij.

Interesse of vragen over deze vacature?
Aarzel dan niet en neem direct contact op met HR manager Sebastiaan Lem. Je kunt hem telefonisch bereiken via 06-41999486 of een e-mail sturen naar sebastiaan.lem@mx.nl. Als je wilt solliciteren op deze vacature ontvangen wij graag zo snel mogelijk jouw motivatiebrief en cv. We nemen dan direct persoonlijk contact met je op.