Vacature Front Office Host

Vacature Front Office

We go ‘beyond boundaries’
De kracht van MECC Maastricht is ondernemerschap. Kansen zien en daarop inspelen. Risico’s durven nemen. Flexibel zijn en ons businessmodel aanpassen aan een veranderende wereld. Voorop lopen en onze concurrentie altijd een stap voor zijn. En last but not least: onszelf continue uitdagen om die extra stap te zetten waarmee we de verwachtingen van onze klanten en bezoekers overtreffen. Want dát is waar het team van MECC Maastricht het verschil maakt. We go beyond boundaries.

Deze maand openen wij na een grondige upgrade en uitbreiding bovendien ons compleet vernieuwde state-of-the-art congrescentrum en staat de agenda weer vol met (internationale) beurzen, congressen en evenementen. Kortom: wij maken ons klaar voor de toekomst en hebben er zin in. Jij ook?

De afdeling Front Office is onderdeel van het team Event Services. De Front Office is het visitekaartje en het eerste aanspreekpunt voor bezoekers, standhouders en organisatoren van MECC Maastricht en zorgt voor een warm welkom. Vanzelfsprekend staat gastvrijheid en optimale service centraal.

Om ons nóg beter klaar te maken voor de toekomst zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons Front Office team.

Wat ga je doen?

 • Je bent het gezicht van MECC Maastricht, het eerste aanspreekpunt voor onze gasten en zorgt dagelijks voor een warm en spontaan welkom;
 • je beantwoordt mails en telefoontjes op een servicegerichte manier en zorgt voor de juiste opvolging in,- en extern. Je bent tevens verantwoordelijk voor de parkeercentrale;
 • je bent te allen tijde op de hoogte van alle details rondom de evenementen van en in MECC Maastricht, denk aan openingstijden, ticketprijzen en programma informatie.
 • tijdens de evenementen ben je het gezicht van het ‘Service Center’, het centrale informatiepunt waar bezoekers, standhouders en organisatoren terecht kunnen met al hun vragen;
 • je verricht ondersteunende administratieve werkzaamheden, eventueel ook bij andere afdelingen;
 • je zorgt voor het beheer en een representatieve uitstraling van de receptieruimte;
 • je ondersteunt de afdeling Event Services door inzetbaar te zijn als hostess, garderobe-, kassa-, of baliemedewerker.

Wie ben je?

 • Je bent gastvriendelijk, sociaal, representatief en hebt een vlotte babbel;
 • je hebt minimaal een MBO niveau 3 opleiding afgerond (bijvoorbeeld: receptioniste/telefoniste of administratie/secretarieel);
 • je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Een derde taal, bijvoorbeeld Duits of Frans is een pré;
 • je hebt goede kennis van Word, Excel en Outlook;
 • je bent flexibel inzetbaar qua werkdagen en werktijden.


Wat bieden we jou?
Wij bieden jou een uitdagende en zelfstandige functie in een dynamische werkomgeving waarin je veel contacten legt en waar geen dag hetzelfde is. Naast marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen o.b.v. fulltime dienstverband, reiskosten, deelname aan het pensioenfonds, gratis sporten in onze eigen MECC-gym en toegang tot veel leuke evenementen) werk je in een gemotiveerd, ervaren en collegiaal team in een informele werksfeer. 

Belangrijke informatie:
Wij staan open voor sollicitaties voor de functie van Front Office host voor zowel 20 à 24 uur per week als voor 36 à 40 uur per week.
Startdatum: 1 oktober 2021
Gezien het karakter van deze functie wordt je operationeel ingeroosterd en draai je dus regelmatig avond- en weekenddiensten. Naast je basissalaris ontvang je een toeslag voor onregelmatige diensten. 

Informatie en sollicitatie:
Kijk voor meer informatie over MECC Maastricht op onze site www.mecc.nl. Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Kayleigh Heeregrave, Manager Exhibitor Services, Hotel Services & Front Office, via telefoonnummer 06-12667253. Voor meer informatie met betrekking tot de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Shirley Merk, HR Officer, via telefoonnummer: 06-23383260. Stuur jouw motivatiebrief en cv via deze link. De sluitingsdatum voor deze vacature is zondag 8 augustus 2021. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de daaropvolgende week. 

Wij zien je sollicitatie met plezier tegemoet!

 

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
healthcare-venues-mecc-.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht